Saippua Center (D-rappu) Ruissalontie 12 C, 20200 Turku
Anu Kaitio 050 359 4617
Urheiluhieronta

Urheiluhieronnan tarkoituksena on edistää palautumista, poistaa lihasjännityksiä, ennaltaehkäistä vammoja ja nopeuttaa niiden paranemista.

Urheiluhieronta sopii erinomaisesti nykyajan kiireiseen elämänrytmiin rentouttamaan ja palauttamaan elimistöä päivittäisistä rasituksista. Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan ja se sopii paitsi urheilujoille, myös ns. tavallisille ihmisille, iästä riippumatta.

Hieronta rentouttaa lihaksia ja parantaa niiden verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Urheiluhieronta myös lisää lihasten ja jänteiden joustavuutta. Hieronta lievittää kipua ja sillä on positiivisia vaikutuksia stressiin. Urheiluhieronta toimii myös erinomaisena lisänä urheilijan tai kuntoilijan lihashuollossa.

Urheilijoiden hoidossa huomioidaan hieronnan vaikuttavuuden tarve suhteessa urheilijan harjoitus- ja kilpailuohjelmiin. Esimerkiksi peruskuntokaudella voidaan hieronnassa käyttää enemmän voimakkaampia ja muokkaavampia otteita kun taas kilpailukaudella tehdään lyhyitä, kevyempiä käsittelyitä.